DET HÄR ÄR VÅRA LÄRARE

Lärare med praktisk erfarenhet

Hos Citerus träffar du några av Sveriges främsta metodkonsulter och mjukvaruexperter. Som lärare på våra utbildningar inom agila metoder och effektiv systemutveckling är deras roll dels att handleda övningar, simuleringar och spel, dels att dela med sig av de fallgropar och erfarenheter de själva samlat på sig i sitt aktiva arbete som konsult inom fältet. Nedan kan du läsa om några av de lärare som du träffar på våra utbildningar.

TOBIAS FORS

Tobias är Certified Scrum Trainer via Scrum Alliance och är en av Sveriges mest erfarna konsulter inom agil utveckling. Tobias håller bl a kurserna Certifierad Scrum Master (CSM), Avancerad Scrum MasterCertifierad produktägare i Scrum (CSPO) och Effektiva retrospektiv.

 

Erika Nilsson 

Erika Nilsson har, i sin roll som agil coach, lång erfarenhet från arbete med agila team och organisationer. Hon har stor kunskap om mjukvaruutvecklingens olika faser och har verkat i små och stora projekt. Erika håller bl a kursen Agil projektledning.

Christoffer Hellgren

Utöver sin roll som utvecklare agerar Christoffer ofta agil coach. Han befinner sig ofta i roller där han får utveckla och hjälpa andra utvecklare. Detta är ett område där han kan kombinera sitt stora intresse för programmering och agil metodik. Christoffer håller bland annat kursen Team Agile Camp och företagsanpassade Scrum Master-kurser.

Patrik Fredriksson

Patrik Fredriksson jobbar som konsult och är en av Citerus grundare. Han är certifierad och uppskattad utbildare i DDD, Domain Driven Design. Patrik håller bland annat kurserna Introduktion till domändriven design och fördjupningskursen DDD Immersion.

Dan Eidmark

Dan är utvecklare med bakgrund från flera domäner och programmeringspråk. Han agerar ofta Scrum Master och ser sig gärna i en roll där han kan få ha kvar fingrarna i kodbasen men samtidigt få hjälpa team att utvecklas. Dan håller bland annat kursen Team Agile Camp. Han hjälper också företag att komma igång med Event Storming.

Lena Åckander

Lena är en erfaren och engagerad ledare och Agil coach som brinner för att leda och stötta förändring och utveckling på alla nivåer i en organisation, från individer till ledningsgrupper. Lena bland annat kursen Team Agile Camp och workshops i agilt ledarskap.

Viktor Gustafsson 

Viktor är en utvecklare med flera års erfarenhet som alltid strävar efter att skriva välstrukturerad kod som håller över tid. I rollen som lärare och coach hjälper han individer, team och organisationer som vill arbeta mer agilt. Han håller bland annat kursen Team Agile Camp och företagsanpassade Scrum Master-kurser.

Tobias Modig

Tobias är en mycket rutinerad systemutvecklare som är ständigt närvarande i den praktiska problemlösning i vardagen, lyfter teamets kunskap och delar med sig av perspektiv och verktyg för att höja nivån på arkitekturella beslut. Han håller bland annat kurserna Teknisk CoachingTeam Agile Camp och företagsanpassade Scrum Master-kurser.

Dan Peterström 

Dan är en erfaren utvecklare som bidrar till att team lyckas leverera kvalitativ mjukvara som användaren verkligen uppskattar. Han har en agil inställning både till projektmetodik liksom utvecklingsmetodik och har en förmåga att få parprogrammering och TDD att fungera i team. Dan håller bland annat kursen Team Agile Camp.

Thomas Atterbom  

Thomas har förändring och coaching som spetskompetens och arbetar med att hjälpa individer och organisation att kommunicera och arbeta mer effektivt. Thomas håller bland annat kursen Team Agile Camp och företagsanpassade produktägarkurser. Han är även certifierad Integral Coach och driver området Personlig Coachning på Citerus.