Vi hjälper företag och individer

att utvecklas

 

Företagsintern utbildning

Är ni flera från företaget som behöver utbildning? Då kan en företagsintern utbildning vara ett bra alternativ. Alla våra kurser kan genomföras företagsinternt. Ni väljer själva om kursen ska hållas hos er, i Citerus lokaler eller helt externt.

Skräddarsydd utbildning

Har ni ett behov av att anpassa en utbildning utifrån er verksamhet och era förutsättningar? Då är våra företagsanpassade upplägg att rekommendera. Tillsammans med er skapar vi en skräddarsydd utbildning utifrån er målbild och era behov.

Workshop

Under våra workshops jobbar vi med dina, ditt teams eller din organisations specifika mål och utmaningar. Gruppen leds av en av våra professionella facilitatorer. Vi utgår från en tydlig agenda men med stor lyhördhet för vilka behov som uppdagas under workshopens gång.

Inspiration

Citerus kan erbjuda allt från korta pass till heldagskurser i syfte att hjälpa er att överblicka nya områden, hitta färdriktningen eller inspireras till djupare kunskaper på ett område. Vi är ofta med och inspirerar på konferenser, kick-offer och veckomöten. Hör av dig till oss och berätta vad just ni behöver. Om du inte riktigt vet, kommer vi gärna med förslag. 

Välkommen till vår inspirationssida

Personlig coaching

Som ett komplement till vår kursverksamhet erbjuder Citerus personlig coaching och mentorskap för ledare i agila organisationer som vill ta nästa steg i sin personliga utveckling. Coachingprogrammet skräddarsys efter dina önskemål och du jobbar tillsammans med en Certified Integral Professional Coach™.

Läs mer om Personlig coaching hos Citerus 

 


Hör av dig till oss!


Har du frågor kring företagsutbildning inom agila metoder och effektiv produktutveckling? Tveka inte att höra av dig till Cecilia Borg med dina frågor. Kontakta oss via formuläret eller ring direkt på tfn 070-710 62 83.