SEMINARIER & MEETUPS

Känner du törst efter inspiration och nya insikter? Har du spännande ämnen du önskar diskutera med andra i branschen? Då ska du ta dig en titt på Citerus frukostseminarier och kvällsaktiviteter. Vi anordnar regelbundet träffar där vi berättar om nya tekniker vi finner intressanta och delar med oss av våra erfarenheter som agila coacher. Ibland kör vi Open Space där du själv är med och sätter agendan. 

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev »


HÄR HITTAR DU ALLA VÅRA SEMINARIER OCH EVENT 


Inget är så enkelt som det verkar,
välkommen på vår DDD-frukost 29 november

Skrapa på ytan av vad som helst och det dyker upp fullt av undantag och saker att tänka på.
Med domändriven design går det att få ur en komplex bild ur huvudet på enskilda domänexperter och in i koden för att flera ska kunna hantera verksamheten. Kom på en inspirationsfrukost med Patrik Fredriksson för att se hur domändriven design kan hjälpa er mot en mer teknikstödd verksamhet!
Boka din plats

 

 


Final av höstens code-along!
Välkommen till en inspirerande kväll

I våras bjöd Citerus in till en Microservice code-along, där vi utmanade Stockholms-utvecklare under april medtre utmaningar. Nu har det blivit dags igen och startskotten kommer var ai november då första kodgåtan släpps.
Storfinalen av code-alongen kommer vara den 6/12 så boka in det datumet redan nu. Vi ser fram emot en kväll med intressanta diskussioner om olika sätt att jobba med Microservices.

boka din plats


Citerus seminarier på film

DDD & Microservices - A Love Story

Christoffer Hellgren and Dan Eidmark let us know why DDD & Microservices are made for each other. 

- Bounded context & single reason for change
- Ports & Adapters and making services so small that they fit in your head
- Organizing for microservices in domains

Software Development Canvas

Tobias Fors presenterar Software Development Canvas - ett konkret tänkarverktyg till organisationer som inte vill bekänna sig till en viss metod. Idén är helt ny, och kan vara intressant för dig som jobbar med att coacha och utveckla verksamheter - dina egna eller andras. Under detta seminarium får du möjlighet att se en första version av Software Development Canvas, ställa frågor och ge feeback.