SEMINARIER & MEETUPS

Känner du törst efter inspiration och nya insikter? Har du spännande ämnen du önskar diskutera med andra i branschen? Då ska du ta dig en titt på Citerus frukostseminarier och kvällsaktiviteter. Vi anordnar regelbundet träffar där vi berättar om nya tekniker vi finner intressanta och delar med oss av våra erfarenheter som agila coacher. Ibland kör vi Open Space där du själv är med och sätter agendan. 

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev »


HÄR HITTAR DU ALLA VÅRA SEMINARIER OCH EVENT 


3/4: Devops-kväll  

DevOps lovar innovation, stabila produkter och glada medarbetare, men hur tar man sig dit?

Läs mer och boka dig 

 


10/4: Teknisk onboarding och coaching 

Så roligt med nya teammedlemmar, men ibland kan teamet behöva hjälp att få ombord dem ordentligt. Hur får du teamet att förmedla arbetssätt, kompetens, tekniktips och allt annat som behövs för att teamet snabbt ska kunna växa och arbeta tillsammans.

Läs mer och boka dig här


23/4: Ledarkväll – Transformationsledarskap

Stora förändringar börjar med ledarskapet. Citerus har flera gånger bjudit in Trans4mation att ge sin kurs "Certified Agile Transformational Leader" och nu bjuder vi tillbaka alla deltagare och andra intresserade för en kväll av inspiration och diskussioner!

Vi delar framgångar och lärdomar kring ramverken Integral Agile Transformational Framework och Leadership Circle.

Läs mer och boka dig här


6/5: Microservices event with Chris Richardson

An evening of microservice discussions with Stockholm developers and special guest Microservice guru Chris Richardson! Chris is in town for his workshop "Developing Microservices" and will share his thoughts during this evening.

Read more and sign up here


10/5: Prioritera för tidigt värde och hållbar arbetsbelastning!

Det är inte alltid så enkelt att prioritera allt viktigt arbete som måste göras. Ofta finns mer än en "prio etta" och vi fokuserar på att lösa så mycket som möjligt hela tiden. Men vad innebär det att prioritera sitt arbete, vad styr prioriteringen och hur ser vi till att teammedlemmar inte blir överösta med olika viktiga uppgifter och har alldeles för mycket att göra?

Läs mer och boka här


28/5: Ledarkväll – Förändring och motstånd 

En kväll kring ledarskap då vi pratar om förändring och de utmaningar som finns kring det.

Läs mer och boka här


Citerus seminarier på film

DDD & Microservices - A Love Story

Christoffer Hellgren and Dan Eidmark let us know why DDD & Microservices are made for each other. 

- Bounded context & single reason for change
- Ports & Adapters and making services so small that they fit in your head
- Organizing for microservices in domains

Software Development Canvas

Tobias Fors presenterar Software Development Canvas - ett konkret tänkarverktyg till organisationer som inte vill bekänna sig till en viss metod. Idén är helt ny, och kan vara intressant för dig som jobbar med att coacha och utveckla verksamheter - dina egna eller andras. Under detta seminarium får du möjlighet att se en första version av Software Development Canvas, ställa frågor och ge feeback.