SEMINARIER & MEETUPS

Känner du törst efter inspiration och nya insikter? Har du spännande ämnen du önskar diskutera med andra i branschen? Då ska du ta dig en titt på Citerus frukostseminarier och kvällsaktiviteter. Vi anordnar regelbundet träffar där vi berättar om nya tekniker vi finner intressanta och delar med oss av våra erfarenheter som agila coacher. Ibland kör vi Open Space där du själv är med och sätter agendan. 

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev »


HÄR HITTAR DU ALLA VÅRA SEMINARIER OCH EVENT 


Product Discovery Master Class
Lanseringsevent 25 september

Under hösten kommer vi att genomföra ett mycket intressant Product Discovery Master Class program. Säkra din plats till lanseringseventet på Epicenter. Det är gratis och förutom lunch bjuder vi på en möjlighet att uppleva hur programmet kommer att genomföras. 

 

 


Agil HR-lunch
11 oktober

Att involvera HR i en agil transformation borde vara en självklarhet. I alla fall om du frågar vår HR partner Frida Wallentin. Citerus bjuder in till en lunch´n´learn där vi kan inspireras av varandra och dela erfarenheter kring agilt för HR. Registrera dig här.

 


DevOps kväll

Under den här kvällen blir du inspirerad av blixttal och demos, sedan väljer du vad du vill fördjupa dig i tillsammans med kvällens gäster. Vår erfarna konsult Peter Hamberg inleder kvällen. Läs mer och boka din plats.


Citerus seminarier på film

DDD & Microservices - A Love Story

Christoffer Hellgren and Dan Eidmark let us know why DDD & Microservices are made for each other. 

- Bounded context & single reason for change
- Ports & Adapters and making services so small that they fit in your head
- Organizing for microservices in domains

Software Development Canvas

Tobias Fors presenterar Software Development Canvas - ett konkret tänkarverktyg till organisationer som inte vill bekänna sig till en viss metod. Idén är helt ny, och kan vara intressant för dig som jobbar med att coacha och utveckla verksamheter - dina egna eller andras. Under detta seminarium får du möjlighet att se en första version av Software Development Canvas, ställa frågor och ge feeback.