SEMINARIER & MEETUPS

Känner du törst efter inspiration och nya insikter? Har du spännande ämnen du önskar diskutera med andra i branschen? Då ska du ta dig en titt på Citerus frukostseminarier och kvällsaktiviteter. Vi anordnar regelbundet träffar där vi berättar om nya tekniker vi finner intressanta och delar med oss av våra erfarenheter som agila coacher. Ibland kör vi Open Space där du själv är med och sätter agendan. 

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev »


Kotlin, Scala och Clojure

Välkommen till en helkväll i JVM-språkens tecken. Under en kväll bjuder vi på tre kortare seminariepass om Scala, Clojure och Kotlin. Perfekt för dig som är utvecklare och vill ta en snorkeltur i språken.

30 november - boka dig här

Bli en bättre Scrum Master

Under detta frukostseminarium ger Tobias Fors sin syn på vad det innebär att vara en "avancerad scrum master" samt berättar om Citerus nya påbyggnadskurs Avancerad Scrum Master. Ta chansen att träffa likasinnade och få med dig några goda tips på vägen till att ta din roll till nästa nivå.

18 januari - boka plats

Modern Agile och den agile ledaren

Under detta frukostseminarium berättar vi hur du med ett närvarande ledarskap skapar förutsättningar för dina medarbetare att på bästa sätt bidra till verksamheten. Förmågan att lyssna, coacha och ge feedback är en förutsättning för att utöva denna typ av ledarskap, och det gäller att medvetet öva dessa förmågor.

19 januari - Boka här

Introduktion till DDD

Detta frukostseminarium handlar om hur du och din organisation med hjälp av domändriven design (DDD) kan överbrygga klyftan mellan produktägare, domänexperter och utvecklare för att nå framgång i mjukvaruprojekt.

Nytt datum inom kort

Personlig coachning för agila ledare

Vill du få en skjuts i din utveckling som ledare? Sitter du fast i invanda beteenden och tankemönster, och vill bli mer agil och utvecklas bortom dessa? Svårt att hitta rätt bland alla måsten och behöver bli bättre på att prioritera? Under detta frukostseminarium, kommer Thomas Atterbom som är certifierad Integral Coach, att berätta mer om Citerus erbjudande när det gäller Personlig Coachning.

Nytt datum inom kort


Citerus seminarier på film

DDD & Microservices - A Love Story

Christoffer Hellgren and Dan Eidmark let us know why DDD & Microservices are made for each other. 

- Bounded context & single reason for change
- Ports & Adapters and making services so small that they fit in your head
- Organizing for microservices in domains

Software Development Canvas

Tobias Fors presenterar Software Development Canvas - ett konkret tänkarverktyg till organisationer som inte vill bekänna sig till en viss metod. Idén är helt ny, och kan vara intressant för dig som jobbar med att coacha och utveckla verksamheter - dina egna eller andras. Under detta seminarium får du möjlighet att se en första version av Software Development Canvas, ställa frågor och ge feeback.